Wednesday, June 10, 2009

Sakura Teaset

RM65.00 per set
SOLD OUT

5 comments:

Nor Mina said...

Salam kak Ajmah,
Just got to know about yr blog via mat gebu antique corner...
saya sgt lah berminat nak membeli sakura teaset tu...harap sgt kiranya kak Ajmah bleh reserve for me & let me know the procedure k...
thanks. from: mina.

Ajmahs said...

wsalam Nor
Set sakura tu still available. Kalau u betul2 berminat u ble contact i @ 0134515657 or u can bank in pymt thru mbb a/c yg tertera di blog aj.
Don't mind pls give me yr contact no.

Nor Mina said...

K.Ajmah,
Ye memang saya betoi2 berminat. InsyaAllah esok saya bank in duit to ur MBB account. Once dah bank in saya notify k.Ajmah k?
Ni saya nyer contact no: 012-3050835

Nor Mina said...

Lg satu ye kak saya ni tengah mencari teaset + teko bunga kekwa biru kehijauan. If so happen akak ada stock tu let me know ok?

Ajmahs said...

ok mina..pe2 sms akk ye..
kalau jumpa teaset kekwa mcm berkenan dijiwa raga akk sms u..Dont worry...Da dpt no hp senang skit nk contact..hehe